• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Hangi şehir bisikletini almalıyım?

hykaynar

Kullanıcı
Puan 3
Çözümler 0
Merhabalar öncelikle forumun kurulmasında emegi geçenlere teşekkürler inşallah buyuyerek devam eder. Bende mosso legerda sehir bisiketi 5 6 sene oldu alali simdi yeni bir bisiklet almak istiyorum kron tx 1000 ve bianchi newtourer ceus mu alasam karat veremedim asagi yukari 14-15 bin tl fark var aralarında bu fark deger mi yoksa bu kadar fark verilmez bianchi mi al dersiniz

Benzer Konular

Merhabalar öncelikle forumun kurulmasında emegi geçenlere teşekkürler inşallah buyuyerek devam eder. Bende mosso legerda sehir bisiketi 5 6 sene oldu alali simdi yeni bir bisiklet almak istiyorum kron tx 1000 ve bianchi newtourer ceus mu alasam karat veremedim asagi yukari 14-15 bin tl fark var aralarında bu fark deger mi yoksa bu kadar fark verilmez bianchi mi al dersiniz
Öncelikle hoş geldiniz. Güzel temennileriniz için teşekkürler.

Ben olsam önce kullanım amacına bakardım. Eğer ağırlıklı olarak şehir içi, asfalt, işe gidip gelme ve ara sıra uzun tur düşünüyorsanız Bianchi tarafı daha mantıklı olabilir. Ama biraz daha performans, hafiflik ve sportif sürüş istiyorsanız Kron TX 1000 öne çıkıyor.

14-15 bin TL fark az para değil. Bu farkın tamamını "daha iyi bisiklet hissi" olarak geri alacağınızı sanmıyorum. Özellikle amatör kullanıcı için aradaki fark çoğu zaman kağıt üzerindeki teknik özelliklerde kalıyor.

Benim görüşüm şu:
  • Şehir içi kullanım ağırlıklıysa Bianchi New Tourer Ceus işinizi fazlasıyla görür.
  • Dağ, stabilize yol, köy yolları, biraz daha agresif sürüş düşünüyorsanız Kron TX 1000 tercih edilebilir.
  • Bütçe sizi zorlayacaksa sırf daha pahalı diye Kron'a çıkmanın çok anlamı yok.
Ayrıca Mosso Legarda'dan geçeceğiniz için hangi modeli alırsanız alın ciddi bir yenilik hissedeceksiniz. O yüzden "15 bin TL fazla vermezsem çok şey kaçırırım" diye düşünmeyin.

Net tavsiye verebilmek için boy, kilo ve bisikleti nerede kullanacağınızı da yazarsanız daha sağlıklı yorum yapılır. Çünkü bazı kullanıcılar için Bianchi daha mantıklı seçimken bazıları için Kron'a verilen fark gerçekten değebiliyor.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri