Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Yeni Bir Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Yeni Bir Bisiklet Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, sonunda yeni bir bisiklet alma zamanım geldi gibi hissediyorum ama o kadar çok seçenek var ki kafam biraz karıştı. Şehir içi kullanacağım, genelde iş yerine gidip gelmek ve hafta sonları biraz gezmek için. Ama işte şehir bisikleti mi yoksa hibrit bir şey mi alsam karar veremedim. Bir de bütçem çok geniş değil, o yüzden fiyat-performans oranı iyi bir şey arıyorum.

Ayrıca, boyuma uygun kadro seçimi konusunda da biraz tereddütlerim var. Deneyimli arkadaşlar, bu konuda nelere dikkat ediyorsunuz? Marka önerileriniz veya tecrübeleriniz varsa çok sevinirim. Bir de, ikinci el almak mantıklı mı sizce? Önerilerinizi bekliyorum!

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri