Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Şehir Bisikletinde Doğru Lastik Basıncı Nasıl Olmalı?

5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Şehir Bisikletinde Doğru Lastik Basıncı Nasıl Olmalı?

Merhaba arkadaşlar, bu aralar şehir içinde bisiklet kullanırken lastik basıncı konusunda biraz kafam karıştı. Hangi basınçta daha rahat sürüyorum, hangisinde daha hızlıyım, emin olamıyorum. Sizce şehir bisikletinde ideal lastik basıncı ne olmalı? Genelde yolda mı sürüyorsunuz yoksa kaldırım ve stabilize yollarda mı? Ben biraz her yerde sürüyorum, o yüzden genel bir ayar bulmak zor oluyor. Farklı yüzeylerde sürüş deneyiminizi paylaşabilir misiniz? Belki de basıncı sık sık değiştirmek en iyisidir, ama bu da biraz zahmetli geliyor. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim!

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri