Kedi abi Hamlet o tamam da digeri kimdi? Onun nikini hatirliyormusun?Her konuya cevap veren bir abi vardı sağolsun baya şey öğrenmiştim ondan, kedi abi geldi onu da biliyorum sevindimben kullanıcı adımı falan aynı aldım da o an düşünüp yazdığım tatlış bir imza vardı onu hatırlamıyorum
![]()
Umur bey merhabalar, birçok kişi bisikletforum.com'a dönüş sağlar ve kimseye neden dönüyorsunuz gibi deme hakkına sahip değilim/olamamda. Fakat buraya gelip birçok kişi 13-15 yaşındaki çocukların trip ve kaprisleri gibi hareket edip yazılar yazarlar ise silmek durumunda kalırım.Merhaba, biraz sansür var burada galiba.
Ben de bisikletforum.com’danım, her gün bakıyoruz takip ediyoruz bişeyler oluyo galiba
Birden fazla bisikletle alakalı forum olması konusunda düşüncem olumsuz değil, gönül ister ki zaten dar bir sosyete olduğumuz için bi yerde toplanalım, ama tabi elbette görüş ayrılıkları olacaktır çok normal. Gruplaşmalar olacaktır, gerek siyasi görüşler sebebiyle, gerek sokak hayvanlarıyla ilgili düşünceler sebebiyle, gerek beslenme alışkanlıkları sebebiyle insanlar ayrışıyor, sosyalleşme amacıyla kullandığımız bu platformlarda da haliyle kimse kimseye katlanmak mecburiyetinde değil.
Önemli olan ihtiyaç halinde bilgiye ulaşıma engel olmamak, o öyledir bu böyledir diye birbirini aşağıya çekmeye çalışmamak olmalı. Ne yazık ki gördüğüm kadarıyla bisikletforum.com açıldığı taktirde burası yeterli bilgi birikimine de sosyal etkinliğe de ulaşabilecek gibi görünmüyor.
Stratejilerin iyi belirlenmesi, kısa orta uzun vadeli planların iyi hazırlanması önemli; hangi durumda ne gibi bir pozisyon alacağınızı iyi analiz etmeniz gerekiyor, zira ben ilk gün de dediğim gibi bisikletforum.com hayata dönerse orada olacağım.
Spartiat'tan bahsediyor galiba, ben henüz rastlamadım burada.Kedi abi Hamlet o tamam da digeri kimdi? Onun nikini hatirliyormusun?
Sizin ordaki nick nedir? Com uzantılı site açılmayacak diye mi bu siteyi kurmustunuz?Aslında ben iyi bir şeye vesile oldum. Teşekkür etmeleri gereken yerde taşlanıyorumbu siteyi kurmasaydım eğer; ekşi sözlük, reddit, donanım haber vb. birçok platformda neden bisiklet forum kapalı diye söyleneceklerdi.
Şimdi ise gruplaşma oldu, site açılacak hâle geldi. Bir teşekkürü hak ediyorum![]()
Hiç açılmayacak diye değil hocam, asıl amacım kullanıcılar yine eskisi bir arada olsun. İleride de reklam verecek kişiler vs. olursa karşılığında ihtiyaç sahibi çocuklara bisikletler gönderelim olacaktı. Bunu @TeamO2.cc ağabeyim ve @Murat Cömez ağabeyimlede konuştum. Benim tek suçum "lanse etmek" oldu. Onda da defalarca özür diledim. Dünya kadar iftira attı bazı arkadaşlar, hatta siteyi benim ele geçirip kapattığıma kadar söylemler var. Sonra ne oldu? Siteyi kendileri kapatmışlar. Ben lanse ederken o kadar mahçup duruma düşerken, bana o kadar iftira attıklarında gelip burada hiç birisi özür diledi mi? Hayır. İnsanlık başka bir şey.Sizin ordaki nick nedir? Com uzantılı site açılmayacak diye mi bu siteyi kurmustunuz?