Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Eski forumdan kimler var görelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Incitanem

Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Bisiklet forumdan kimler hangi kullanıcı adıyla buraya katıldı sayımızı bilelim.
Eski forumdan en sevdiğiniz kullanıcı kimdi? Favorileriniz kimlerdi? Biraz bunlar hakkında sohbet edelim.

Selamu aleykum, kızlar merhaba :D

Her konuya cevap veren bir abi vardı sağolsun baya şey öğrenmiştim ondan, kedi abi geldi onu da biliyorum sevindim :D ben kullanıcı adımı falan aynı aldım da o an düşünüp yazdığım tatlış bir imza vardı onu hatırlamıyorum :D

Her konuya cevap veren bir abi vardı sağolsun baya şey öğrenmiştim ondan, kedi abi geldi onu da biliyorum sevindim :D ben kullanıcı adımı falan aynı aldım da o an düşünüp yazdığım tatlış bir imza vardı onu hatırlamıyorum :D
Kedi abi Hamlet o tamam da digeri kimdi? Onun nikini hatirliyormusun?

Merhaba, biraz sansür var burada galiba.

Ben de bisikletforum.com’danım, her gün bakıyoruz takip ediyoruz bişeyler oluyo galiba :)

Birden fazla bisikletle alakalı forum olması konusunda düşüncem olumsuz değil, gönül ister ki zaten dar bir sosyete olduğumuz için bi yerde toplanalım, ama tabi elbette görüş ayrılıkları olacaktır çok normal. Gruplaşmalar olacaktır, gerek siyasi görüşler sebebiyle, gerek sokak hayvanlarıyla ilgili düşünceler sebebiyle, gerek beslenme alışkanlıkları sebebiyle insanlar ayrışıyor, sosyalleşme amacıyla kullandığımız bu platformlarda da haliyle kimse kimseye katlanmak mecburiyetinde değil.

Önemli olan ihtiyaç halinde bilgiye ulaşıma engel olmamak, o öyledir bu böyledir diye birbirini aşağıya çekmeye çalışmamak olmalı. Ne yazık ki gördüğüm kadarıyla bisikletforum.com açıldığı taktirde burası yeterli bilgi birikimine de sosyal etkinliğe de ulaşabilecek gibi görünmüyor.

Stratejilerin iyi belirlenmesi, kısa orta uzun vadeli planların iyi hazırlanması önemli; hangi durumda ne gibi bir pozisyon alacağınızı iyi analiz etmeniz gerekiyor, zira ben ilk gün de dediğim gibi bisikletforum.com hayata dönerse orada olacağım.

Merhaba, biraz sansür var burada galiba.

Ben de bisikletforum.com’danım, her gün bakıyoruz takip ediyoruz bişeyler oluyo galiba :)

Birden fazla bisikletle alakalı forum olması konusunda düşüncem olumsuz değil, gönül ister ki zaten dar bir sosyete olduğumuz için bi yerde toplanalım, ama tabi elbette görüş ayrılıkları olacaktır çok normal. Gruplaşmalar olacaktır, gerek siyasi görüşler sebebiyle, gerek sokak hayvanlarıyla ilgili düşünceler sebebiyle, gerek beslenme alışkanlıkları sebebiyle insanlar ayrışıyor, sosyalleşme amacıyla kullandığımız bu platformlarda da haliyle kimse kimseye katlanmak mecburiyetinde değil.

Önemli olan ihtiyaç halinde bilgiye ulaşıma engel olmamak, o öyledir bu böyledir diye birbirini aşağıya çekmeye çalışmamak olmalı. Ne yazık ki gördüğüm kadarıyla bisikletforum.com açıldığı taktirde burası yeterli bilgi birikimine de sosyal etkinliğe de ulaşabilecek gibi görünmüyor.

Stratejilerin iyi belirlenmesi, kısa orta uzun vadeli planların iyi hazırlanması önemli; hangi durumda ne gibi bir pozisyon alacağınızı iyi analiz etmeniz gerekiyor, zira ben ilk gün de dediğim gibi bisikletforum.com hayata dönerse orada olacağım.
Umur bey merhabalar, birçok kişi bisikletforum.com'a dönüş sağlar ve kimseye neden dönüyorsunuz gibi deme hakkına sahip değilim/olamamda. Fakat buraya gelip birçok kişi 13-15 yaşındaki çocukların trip ve kaprisleri gibi hareket edip yazılar yazarlar ise silmek durumunda kalırım.

Sizin gibi yaklaşımda olan hiçbir kullanıcının yorumunu silmedim fakat yorum yapılan konunun altına saçma sapan yazılar geldiğinde ise direkt kilitledim veya siliyordum. Bisiklet Forum bir marka değil, BisikletForum da öyle bu kelimeler kendi içerisinde marka olarak sıfatlandırılmıyor. Aynı zamanda logoları ve faviconları dahil.

Bisikletforum.com açıldığında isteyen dilediği gibi gidebilir, gerçekten hiç sorun değil benim için. Hatta muhatap olduğum birçok kişiye söyledim bunu, açıldığında gidebilirler. En doğal hakkınız Umur bey. Site açıldığı vakit buradaki "eski" ibaresini kaldırırım.

Fikir ve düşüncelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Saygılarımla

Aslında ben iyi bir şeye vesile oldum. Teşekkür etmeleri gereken yerde taşlanıyorum :) bu siteyi kurmasaydım eğer; ekşi sözlük, reddit, donanım haber vb. birçok platformda neden bisiklet forum kapalı diye söyleneceklerdi.

Şimdi ise gruplaşma oldu, site açılacak hâle geldi. Bir teşekkürü hak ediyorum😂

Aslında ben iyi bir şeye vesile oldum. Teşekkür etmeleri gereken yerde taşlanıyorum :) bu siteyi kurmasaydım eğer; ekşi sözlük, reddit, donanım haber vb. birçok platformda neden bisiklet forum kapalı diye söyleneceklerdi.

Şimdi ise gruplaşma oldu, site açılacak hâle geldi. Bir teşekkürü hak ediyorum😂
Sizin ordaki nick nedir? Com uzantılı site açılmayacak diye mi bu siteyi kurmustunuz?

Sizin ordaki nick nedir? Com uzantılı site açılmayacak diye mi bu siteyi kurmustunuz?
Hiç açılmayacak diye değil hocam, asıl amacım kullanıcılar yine eskisi bir arada olsun. İleride de reklam verecek kişiler vs. olursa karşılığında ihtiyaç sahibi çocuklara bisikletler gönderelim olacaktı. Bunu @TeamO2.cc ağabeyim ve @Murat Cömez ağabeyimlede konuştum. Benim tek suçum "lanse etmek" oldu. Onda da defalarca özür diledim. Dünya kadar iftira attı bazı arkadaşlar, hatta siteyi benim ele geçirip kapattığıma kadar söylemler var. Sonra ne oldu? Siteyi kendileri kapatmışlar. Ben lanse ederken o kadar mahçup duruma düşerken, bana o kadar iftira attıklarında gelip burada hiç birisi özür diledi mi? Hayır. İnsanlık başka bir şey.

Cazci profilime yazmıştı eski forumda üyeyim diye, bende buranın eksiklerini tamamlıyordum. Dönüş yapacağım dedim, aslında izah edecektim. 2021 yılında kayıt etmiştim bu ismi ve düşürmüştüm. O dönemlerde Admin nickli arkadaşa yazdım, dedim ki "hocam bende .net var dilerseniz size vereyim yönlendirin sitenize" dönüş dahi sağlamadı. Forum aktif olduğu zaman ise o vakitler hepsi ayaklandı.

Ben hâlen diyorum, burayı ben açmasaydım herkes kendi içinde konuşup duracaktı öyle ve forumda açılmayacaktı. Aslında bir yandan iyi oldu, o kadar emek vardı ki bu gözardı edilemez. Umarım bir daha bir gecede kapanıp, hiç kimseye haber verilmeden bir ay boyunca kapalı kalmaz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri