Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Türkiye'de Birçok Siteye Erişilemiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Puan 18
Çözümler 0
Merhaba Bisiklet Forum, Türkiye'de birçok siteye CloudFlare yüzünden erişelemiyor buna sarı sitede dahil. Muhtemelen anlık bir sorundur ama bakalım son durumlar ne olacak.

evet twitter vs gidik.

evet twitter vs gidik.
Cloud Flare güvenlik sitesi ağabey, internet siteleri name serverları güvenlik amaçlı buraya yönlendirir ve gelen saldırılardan korunmaya çalışırlar. İçerisinde çok fazla özelliği var aslında. Bölgesel kesintidir diye tahmin ediyorum. O siteyede günlük ne kadar saldırı geldiğini tahmin dahi edemiyorum.

Cloud Flare patlıyorsa büyük sıkıntı var demektir.

Resmen internetsiz yaşama döndürmüşlerdi sağolsunlar... biri de şey demiş hatta, "bundan sonra z ya da alfa kuşağına bir şey demeyeceğim, elim ayağım boşaldı resmen oturdum internetin geri gelmesini bekledim, ne kitap okuyabildim ne başka bir şeyle ilgilenebildim" ne kadar doğru geldi bana da, resmen bekledim ki işleri halledebileyim, adım atabileyim falan...

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri