San Francisco, CA – 13 Kasım 2025 Güncel Haberler :
180 milyondan fazla kullanıcısı olan aktif kişilere yönelik uygulama olan – Strava, bugün yeni “For a Cause” etkinlik etiketinin lansmanını duyurdu ve insanların hareketlerini eyleme ilham vermek ve önemsedikleri amaçlar için farkındalık yaratmak amacıyla kullanmalarına olanak tanıdı. Bağış sezonu başladığında Strava, kullanıcıların binlerce küresel nedenden ilham almasına yardımcı olmak ve seçtikleri herhangi bir antrenmanı bireysel bir bağış toplama etkinliğine veya GoFundMe'de listelenen kar amacı gütmeyen bir kuruluşa kolayca adamak için çevrimiçi bağış toplamada küresel lider olan GoFundMe ile birlikte çalıştı.
Küresel Topluluğu İyilik İçin Harekete Geçirmek
Strava'nın küresel topluluğu son derece ilgili ve amaç tarafından motive ediliyor. “For a Cause” özelliği, bireylerin gerçek dünyada etki yaratmak için hareket tutkularını kullanmalarını kolaylaştırır.
Verme sezonunu başlatmak için Strava ve GoFundMe, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli etkili nedenleri temsil eden kar amacı gütmeyen kuruluşlara dikkat çekiyor:
- Amerikan Kanser Derneği: Araştırma, eğitim, savunuculuk ve hasta desteği yoluyla kanseri ortadan kaldırmaya, insanların kanseri önlemesine, tespit etmesine ve hayatta kalmasına yardımcı olmaya adanmış, ülke çapında kar amacı gütmeyen bir kuruluş.
- Movember: Kasım ayındaki imza niteliğindeki bağış toplama kampanyaları aracılığıyla prostat kanseri, testis kanseri, ruh sağlığı ve intiharın önlenmesi konularında farkındalık yaratan ve fon sağlayan küresel bir erkek sağlığı yardım kuruluşu.
- Aşil Uluslararası: Gençleri, yetişkinleri ve engelli gazileri kişisel hedeflere ulaşma ve atletik programlar, eğitim ve ana akım koşu etkinliklerine katılım yoluyla topluluk oluşturma konusunda güçlendiren, uyarlanabilir, kar amacı gütmeyen bir kuruluş.
- Amerika'yı beslemek: Açlıkla karşı karşıya kalan milyonlarca insana yemek sağlanmasına yardımcı olmak için ülke çapında gıda bankaları, kilerler ve yemek programlarından oluşan bir ağ işleten, ülkenin en büyük yurt içi açlık yardım kuruluşu.
- Ulusal MS Topluluğu: Dünyanın en büyük MS kuruluşu olan Ulusal MS Topluluğu, multipl sklerozu tedavi etmek için küresel bir çabaya öncülük ediyor ve insanların bugün MS ile yaşamanın zorluklarını aşmalarına yardımcı olmak için bilgi, bağlantı ve destek sağlıyor.
“GoFundMe CEO'su Tim Cadogan, GoFundMe'de insanlara, insanları ve önemsedikleri nedenleri desteklemek için kolay ve anlamlı yollar sunmaya odaklandık dedi. “Strava ile olan işbirliğimiz aracılığıyla, küresel bir aktif insan topluluğuna birbirlerine yardım etmenin, farkındalık yaratmanın ve onları harekete geçiren nedenleri desteklemenin basit bir yolunu sunarken, aynı zamanda dünyada olumlu değişime yol açan kar amacı gütmeyen kuruluşlara daha fazla bağış yapılmasını sağlıyoruz.–
Nasıl Çalışır
Yeni özellik, hayırsever ve kar amacı gütmeyen desteği doğrudan Strava deneyimine entegre eden bir araç paketi sunuyor:
- GoFundMe'de bir bağış toplama etkinliği başlatın: Ziyaret etmek https://www.gofundme.com/c/strava-for-a-cause spot ışık nedenlerinden biri, seçtiğiniz bir kuruluş veya GoFundMe'deki bireysel bir bağış toplama etkinliği için bir bağış toplama etkinliği oluşturmak.
- Strava hesabınızı bağış toplama etkinliğine bağlayın: GoFundMe'deki bağış toplama etkinliğinizin kontrol panelinden, bağış toplama etkinliğinizi destekleyen bağışçılara göstermek üzere tamamlanan kilometreleri otomatik olarak kaydetmek için Strava'ya bağlanın.
- Strava'daki herhangi bir etkinliği kaydedin: Sizin için önemli olan şeyler için taşınmak üzere Strava'nın 50 aktivite seçeneğinden herhangi birini başlatın.
- “For A Cause” etiketini ekleyin: Göndermeden önce etiketi etkinliğinize ekleyin ve “For a Cause.” öğesini seçin
- Etkinliğinizi açıklayın: Etkinliğiniz hakkında daha fazla bilgi paylaşın ve platformunuzu sizin için önemli olan amaca destek göstermek için kullanın. Etkinlik açıklamasında GoFundMe'deki bağış toplama etkinliğinizin bağlantısını bırakın.
- İlerlemeyi paylaşın ve izleyin: Strava'ya bir etkinlik yüklediğinizde topluluğunuzu bağış yapmaya veya paylaşmaya davet edin.
Daha fazla bilgi için adresini ziyaret edin
https://www.gofundme.com/c/strava-for-a-cause gofundme'de bir amacı nasıl başlatacağınızı ve destekleyeceğinizi öğrenmek veya kendinize ait bir nedeni paylaşmak için.
Strava hakkında
Strava aktif insanlar için uygulamadır. 185'ten fazla ülkede 180 milyondan fazla sporcuyla, insanların yeni alışkanlıklardan yeni kişisel en iyilere kadar birlikte ilerleme kaydettiği egzersizleri izlemekten daha fazlasıdır—it. Sporunuz veya onu nasıl takip ettiğiniz önemli değil, Strava sizi koruyordu. Mürettebatınızı bulun, hedeflerinizi ezin ve her türlü çabayı sayın. Yolculuğunuza bugün Strava ile başlayın.
Katılmak
Strava Kulübü veya Strava'yı takip edin
Instagram, X, Facebook,
YouTubeve
LinkedIn. Ziyaret etmek
www.strava.com daha fazla bilgi için.
Gofundme Hakkında
GoFundMe, insanların birbirlerine yardım etmelerine yardımcı olmaya adanmış, topluluk tarafından desteklenen bir bağış toplama platformudur. GoFundMe, insanların ve kar amacı gütmeyen kuruluşların hikayelerini paylaşmalarını, destekçilerle bağlantı kurmalarını ve bağış toplama hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırmak için hikaye anlatımı ve bağış toplamayı birleştirir. GoFundMe, bireyleri ve kuruluşları, kendileri için en önemli nedenler ve topluluklar için anlamlı bir fark yaratma konusunda güçlendirir. GoFundMe, dünya çapındaki topluluklara 40 milyar $'dan fazla yardım sağladı.