Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Umur Bora

Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Başlık için başka önerisi olan varsa buyursun gelsin. Olmazsa olmaz konumuz 'şu an içinizden ne geçiyorsa..' benzeri bir konu.

Bisikletforum.com'a ne oldu bilen var mı? Meraktan soruyorum, kurtarma planım yok :)

@TeamO2.cc ağabey açıklama yaptı, sahibi büyük bir rahatsızlık geçirmiş ve maddi olarak artık giderlerini karşılayamayacağını söylemiş. Kendisine şifa diliyorum Allah yardımcısı olsun🙏🏻 eğer alıcı çıkarsa siteyi satacağını ifade etmiş.

@TeamO2.cc ağabey açıklama yaptı, sahibi büyük bir rahatsızlık geçirmiş ve maddi olarak artık giderlerini karşılayamayacağını söylemiş. Kendisine şifa diliyorum Allah yardımcısı olsun🙏🏻 eğer alıcı çıkarsa siteyi satacağını ifade etmiş.
Ne yani arşiv duruyor mu?

Eğer satmayı düşünüyorsa siteyi arşivi/yedeği mutlaka vardır.
Yani bu forum digeri gitti diye yerine acilmadimi? Bu forum sadece Bisikletforum adini kullanark baskasi tarafidanmi acildi? Madem satmak istiyor neden okadar arsivi yok ediyor, satmak istiyorsa kesin tekrar geriye de gelebilir, demekki kayip falan olmadi. Orada onca sene emek verenlere yazik.

Yani bu forum digeri gitti diye yerine acilmadimi? Bu forum sadece Bisikletforum adini kullanark baskasi tarafidanmi acildi? Madem satmak istiyor neden okadar arsivi yok ediyor, satmak istiyorsa kesin tekrar geriye de gelebilir, demekki kayip falan olmadi. Orada onca sene emek verenlere yazik.
Evet ben de bunu anlamadim ne kadar amatörce bir hareket yapılmış.

Evet ben de bunu anlamadim ne kadar amatörce bir hareket yapılmış.
Sahsen ben bu forumu digerinin yerine acildi sandim, bu resmen firsattan istifade forum gitmisken ben yenisini degerlindireyim demis. Neyse digerini kim satiyor diye cok merak ettim, fiyati neyse ve geri gelme sansi varsa degerlendirile bilir.

Sahsen ben bu forumu digerinin yerine acildi sandim, bu resmen firsattan istifade forum gitmisken ben yenisini degerlindireyim demis. Neyse digerini kim satiyor diye cok merak ettim, fiyati neyse ve geri gelme sansi varsa degerlendirile bilir.
Bu saatten sonra zor gibi ya, o kadar emek vardı. Üzücü oldu, neyse yeni forum hayırlı olsun.

Bu saatten sonra zor gibi ya, o kadar emek vardı. Üzücü oldu, neyse yeni forum hayırlı olsun.
Tabiki hayirli olsun ama yine de digerini sirf arsiv kayip olmasin diye degerlendirile bilir.
Birde @Admin ismini aciklasa cok iyi olur, kimle muhatap oldugumuzu bilmek hakkimiz diye düsünüyorum.

Bence eski arşiv geri alınmalı devam etmeli gerekirse ortak bir şekilde. Orada Gürkan genç'in bile çocukken sorduğu sorular yazılar var. Örnek olarak söylüyorum. Yani bir jenerasyonun arşivi var orada.

Sağlık sonuçta bu konuda hiçbir şey diyemem fakat kapatılmadan önce binlerce üye uyarılması gerekiyordu. Fırsatçılık yerine kullanıcıları bir araya getirip bana demediğinizi bırakmama hakkını verdim ağabey. Kazanç var mı? Hayır. Ben daha öncede söyledim, istediğiniz kullanıcı varsa yönetici yapayım kendisini. Ne kadar sorun oldu bisikletforum ile site açmam.

Site kapanıyor, milyonlarca veri gidiyor, tüm arama motorlarından siliniyor, siteyi satarım diyorlar ama burada tek günah keçisi benim. Neden? Aynı isimle açtım diye. Amacım burada bir araya toplamaktı insanları. Sizden para mı talep ettim? Reklam mı koydum? Yönlendirme mi yaptım? Site sizin gibi takılın istedim demediğinizi bırakmadınız sabahtan beri. Haklı olduğunuz yönler var, yok değil. Fakat derler ya hani hırsızın hiç mi suçu yok?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 1, Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri