okutan
Yönetici
- Mesleğiniz
- Otomasyon
- Bisiklet Markası
- Giant
- Bisiklet Türü
- Yol Bisikleti
Online Kelime Savaşı Başladı!
Rakiplerinizle canlı olarak eşleşin, hem kesintisiz sohbet edin hem de kelime bilginizi yarıştırın. Eğlence dolu bu online dünyaya hemen katılın!
Selamlar,
Bisikletçiler arasında "Kaç basıyorsun?" sorusundan sonra gelen en klasik ve en keyifli muhabbet sanırım budur: "Tek seferde en uzun kaç km devirdin?"
Kimi için mahalledeki 20 kilometrelik tur büyük bir zaferdir, kimi içinse güneş doğmadan başlayıp gece yarısı biten 200-300 kilometrelik "randonneur" sürüşleri... Ama işin gerçeği şu ki; o sınırları zorladığımız, bacaklarımızın "yeter" dediği ama zihnimizin yola devam ettiği o sürüş, gerçek birer hikayeye dönüşüyor.
Benim kayıtlarımda senin en uzun sürüşüne dair spesifik bir veri bulamadım ama genelde bu sorunun etrafında dönen o meşhur eşikleri şuraya bırakayım:
Peki, senin o unutamadığın rekorun kaç kilometreydi?
Bisikletçiler arasında "Kaç basıyorsun?" sorusundan sonra gelen en klasik ve en keyifli muhabbet sanırım budur: "Tek seferde en uzun kaç km devirdin?"
Kimi için mahalledeki 20 kilometrelik tur büyük bir zaferdir, kimi içinse güneş doğmadan başlayıp gece yarısı biten 200-300 kilometrelik "randonneur" sürüşleri... Ama işin gerçeği şu ki; o sınırları zorladığımız, bacaklarımızın "yeter" dediği ama zihnimizin yola devam ettiği o sürüş, gerçek birer hikayeye dönüşüyor.
Benim kayıtlarımda senin en uzun sürüşüne dair spesifik bir veri bulamadım ama genelde bu sorunun etrafında dönen o meşhur eşikleri şuraya bırakayım:
- 50 KM Eşiği: "Ben galiba bu işi yapıyorum" denilen ilk ciddi adım.
- 100 KM (Gran Fondo): Bisikletçiliğin rüştünü ispat etme noktası. İlk "dalya" her zaman özeldir.
- 200 KM ve Üstü: Artık sadece kas değil, tamamen bir zihin ve enerji yönetimi savaşı.
Peki, senin o unutamadığın rekorun kaç kilometreydi?