Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Bisiklet harici hangi sporları yapıyorsunuz?

ÜnalX

Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Daha önceki yazımda bisikleti işe gidip gelirken kullandığımı söylemiştim. Avm ile evimin arası ortalama gidiş geliş 30 km. haftanın üç günü erken çıkıyorum o günlerde de voleybol maçlarına gidiyorum. Var mı başka sporla ilgilenen? Bu arada redditte gördüm siteyi forumlarda takılmayı özlemişim🙃

Koşu yapıyorum yol ve patika yarışlarına katılıyorum. İddiam yok, kendi tempoda, maksat hareket.

Arada koşu yapıyorum.

Koşu bende yapmak istiyorum ama iş yerinde tüm gün ayaktayım. Oturmamız ve yaslanmamız yasak. Voleybol hem eğlenceli geliyor hemde yedeklerle değiştirip oyuna girip çıkıyorum. Patika yarışları hakkında bilgi verebilir misin hocam?

Koşu bende yapmak istiyorum ama iş yerinde tüm gün ayaktayım. Oturmamız ve yaslanmamız yasak. Voleybol hem eğlenceli geliyor hemde yedeklerle değiştirip oyuna girip çıkıyorum. Patika yarışları hakkında bilgi verebilir misin hocam?
O sonraki iş. Önce yolda (düz) koşmayı öğrenmeniz gerekiyor. Düzenli antrenman yapmazsanız geri sarıyorsunuz. YouTube'da koşuya nasıl başlanır gibi videolar çok.

Katıldığım patika yarışlarından biri:

Gün içerisinde mutlaka izlerim hocam. Ben merak ettim sadece acaba nasıl oluyor diye.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri