feronidas
Kullanıcı
- Mesleğiniz
- Yedek Astronot
- Bisiklet Markası
- Yok
- Başlangıç
- 7
- Bisiklet Türü
- Yok
Değerli arkadaşlar merhabalar ben burada yeniyim.
Kısaca bir soru sormak isterim
Öncelikle şunu belirteyim muhtemelen yurt dışından bisiklet getirmeyi düşünüyorum ama olmaz ise Türkiye'den bisiklet almak istiyorum.
Kilom 125 boyum 1.93
Araştırmalarıma göre 29 inç jant ve kadro boyu en az XL olması gerek yani 21 inç üstü
Şimdi sorum şu ;
2 el bisiklet almak isterim.
Fiyatı 50.000 tlye kadar.
Hangisini bana tavsiye edersiniz. Neye dikkat etmem gerekir.
Amacım hem düz yolda, hemde ormanlık/dağlık alanlarda sürüş yapmak. Hoplama zıplama niyetim yok. Sadece spor amaçlı, doğanın icinde ormanlık yolları ve düz yolları kullanmakdır amacım.
Ikinci el 50.000 tye iyi bir bisiklet alabileceğmi düşünüyorum.
Beni yormicak , akıcı olcak. Rahatlık çok önemli ( uzun yol ) yani pedala bastımmı rahat bir şekilde yol almasını isterim.
Yada 1000€ ya almanyadan bir bisiket öneriniz varmıdır? Teşekürler çok sağolun
Kısaca bir soru sormak isterim
Öncelikle şunu belirteyim muhtemelen yurt dışından bisiklet getirmeyi düşünüyorum ama olmaz ise Türkiye'den bisiklet almak istiyorum.
Kilom 125 boyum 1.93
Araştırmalarıma göre 29 inç jant ve kadro boyu en az XL olması gerek yani 21 inç üstü
Şimdi sorum şu ;
2 el bisiklet almak isterim.
Fiyatı 50.000 tlye kadar.
Hangisini bana tavsiye edersiniz. Neye dikkat etmem gerekir.
Amacım hem düz yolda, hemde ormanlık/dağlık alanlarda sürüş yapmak. Hoplama zıplama niyetim yok. Sadece spor amaçlı, doğanın icinde ormanlık yolları ve düz yolları kullanmakdır amacım.
Ikinci el 50.000 tye iyi bir bisiklet alabileceğmi düşünüyorum.
Beni yormicak , akıcı olcak. Rahatlık çok önemli ( uzun yol ) yani pedala bastımmı rahat bir şekilde yol almasını isterim.
Yada 1000€ ya almanyadan bir bisiket öneriniz varmıdır? Teşekürler çok sağolun