Degerli Admin Kardesim, sen bizi yanlis anladin ve yanlis anlasma icin de özür dilerim. Tabiki bu forumu acmayla cok güzel bir sey yapmis ve kurulum icin büyük emek sarf etmissin, insallah emeginin karsiligini misli misli alirsin. Ayrica forum cok güzel olmus.Merhaba, benzer konular aktif hâle getirilmiştir. Konuların en altında benzer olan konular sıralanacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 14
Estağfurullah ağabey, fakat sabahtan bu saate kadar duymadığım sözler duydum. Özür dilerim, keşke bu şekilde lanse edilmeseydi onun devamı gibi lanset etmeseydim diyorum hâlen giydiriyorlar.Degerli Admin Kardesim, sen bizi yanlis anladin ve yanlis anlasma icin de özür dilerim. Tabiki bu forumu acmayla cok güzel bir sey yapmis ve kurulum icin büyük emek sarf etmissin, insallah emeginin karsiligini misli misli alirsin. Ayrica forum cok güzel olmus.
Biz sana degil diger forumu kapatana kiziyoruz, madem satmak istiyordu neden forumda aciklama yapmadi ve okadar üyeleri uyarmadi. Belki birisi alir ve forumu devam etirirdi, ben bilseydim gercekten almayi düsünürdüm.
Eger birisi almis olsa, tüm arsivleri buraya yükleme sansimiz olabilrimi?
Tekrar diyorum, diger konuda sitemimiz sana degildi, gercekten seni üzdüysek keni adima cok özür dilerim. Konuyu tekrar istersen yorumlara ac. Birde ismini bagislarsan türm forum sana tesekkür eder.
Saygilarimla
Yanlis anlama, ben yönetici olmak istemiyorum ama sana malesef özel mesaj atamiyoruz daha dogrusu profilin komple kapali.Estağfurullah ağabey, fakat sabahtan bu saate kadar duymadığım sözler duydum. Özür dilerim, keşke bu şekilde lanse edilmeseydi onun devamı gibi lanset etmeseydim diyorum hâlen giydiriyorlar.
Benim hiçbir kârım yok, eğer ileride reklam veren olursada sizlerin belirlediği bir çocuğa reklam karşılığı bisiklet dahi hediye edebiliriz. Geçmişte hayvanlar projem vardı ve toplamda 15 ton mama gönderdim. Hâlen diyorum, eğer isteyen olursa süper yönetici vereyim; özel mesaj atabilir.
Açık ağabeyYanlis anlama, ben yönetici olmak istemiyorum ama sana malesef özel mesaj atamiyoruz daha dogrusu profilin komple kapali.
Bilgisayara geçtiğimde ayarlarıma tekrar bakayım.Profiline girilmiyor.
Sen acik diyorsun ama girilmiyor, üzrine tiklayinca hic bir hareket yok.Açık ağabey
Ekli dosyayı görüntüle 16