Faruk
Kullanıcı
- Mesleğiniz
- Yok
- Bisiklet Markası
- Carraro
- Başlangıç
- 2003
- Bisiklet Türü
- Dağ
Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum. 12-13 sene önce Carraro CRS600 amatör dağ bisikleti almıştım. Çocukluk zamanında bilinçsiz şekilde sadece sürüyordum. En son pandemiden önce bisikletçide genel bakım yapıldı ama tamamen sökülüp detaylı bakım yapıldığını pek sanmıyorum. Yaklaşık 5-6 yıldır da hiç kullanılmadı.
Artık spor amaçlı tekrar kullanmak istiyorum. Sizce detaylı ve kapsamlı bir bakımı tek başıma yapabilir miyim? Bisiklete özel aletlerim maalesef yok ama genel anlamda kapsamlı aletlerim var, elimden iş geliyor. Sadece bisiklet üzerinde daha önce düzgün bir bakım yapmadım.
Sizce güvenilir bir yere kapsamlı bakım yaptırmam mı daha sağlıklı olur, yoksa YouTube üzerinden öğrenerek kendim üstesinden gelebilir miyim?
Artık spor amaçlı tekrar kullanmak istiyorum. Sizce detaylı ve kapsamlı bir bakımı tek başıma yapabilir miyim? Bisiklete özel aletlerim maalesef yok ama genel anlamda kapsamlı aletlerim var, elimden iş geliyor. Sadece bisiklet üzerinde daha önce düzgün bir bakım yapmadım.
Sizce güvenilir bir yere kapsamlı bakım yaptırmam mı daha sağlıklı olur, yoksa YouTube üzerinden öğrenerek kendim üstesinden gelebilir miyim?