Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Tur Bisikletinden Yol Ya da Gravel'a

Seyda Ünlü

Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Konuyu hangi başlık altında açacağıma karar veremedim buraya yazıyorum.

Yaklaşık 5-6 yıldır tur bisikleti kullanıyorum. Tur bisikleti benim için eşyaları yükleyip uzaklara gitmek, kamplı turlar yapmak demek. Hayatımın bu döneminde tur bisikletine vakit ayıramıyorum. Fazla zaman istiyor. Şöyle bi 70-80km turlayıp geleyim desem en az 4 saat. Fakat bisikleti de tamamen bırakmak istemiyorum. Acaba yol bisikleti alıp zamanı daha tasarruflu kullanarak antrenmanlar mı yapayım yoksa gerektiğinde yükleme yapıp kampa felan da gitmek için gravel mı alayım. Yine de gravel yol kadar hızlı değil tabiki.

Bir de yol bisikletinde hız nelere bağlıdır? 2.el satın alacak olursam ona göre dikkat edeyim.

Yol bisikleti aldığında şuan aldığın zevki alamazsın . Tur , tur bisikleti ile daha güzel.Yol bisikelti performans isteyen , yarışma fikri olan sporcular için. Zaman yavaş aksın bırak keyfini çıakr tur bisikletinin.Doğayı izleye izleye turla :cool:

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri