Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Şehirde Bisiklet Kullanırken Yaşadığım Trafik Sorunları

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Şehirde Bisiklet Kullanırken Yaşadığım Trafik Sorunları

Son zamanlarda şehirde bisiklet kullanmaya başladım ve açıkçası trafikte kendimi biraz güvensiz hissetmeye başladım. Araba sürücüleri genellikle bisikletlilere yeterince dikkat etmiyor gibi geliyor. Özellikle kavşaklarda ve dar yollarda bu durum daha da belirginleşiyor. Hatta bir keresinde, sağa dönüş yapan bir aracın beni fark etmemesi nedeniyle neredeyse çarpışıyorduk. Sizce bu durumun üstesinden gelmek için ne gibi önlemler almak gerekiyor? Kendimizi daha güvende hissetmek adına neler yapabiliriz? Bisiklet yollarının yetersizliği de ayrı bir sorun tabii ki. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Başka şehirlerde durum nasıl? Paylaşırsanız sevinirim.