Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Şehirde Bisiklet Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Şehirde Bisiklet Kullanırken Dikkat Etmemiz Gerekenler

Son zamanlarda bisikletle şehir içinde daha fazla vakit geçiriyorum ve fark ettim ki bazı şeylere dikkat etmek lazım. İlk olarak, trafikte görünür olmak çok önemli. Kıyafetlerde veya bisiklette fosforlu detaylar tercih etmek iyi olabilir. Ayrıca, kask takmayı ihmal etmiyorum, çünkü ne zaman ne olacağı belli olmuyor.

Bir de yol seçimi konusu var. Ana caddelerden uzak durmaya çalışıyorum. Hem daha sakin hem de daha güvenli oluyor. Bisiklet yolları varsa tabii ki onları tercih ediyorum ama maalesef her yerde yok. Siz hangi yolları tercih ediyorsunuz? Belki başka önerileriniz vardır.

Son olarak, hava durumunu da kontrol etmek gerekiyor. Yağmurlu havalarda kaygan zeminler sıkıntı yaratabiliyor. Yanımda hafif bir yağmurluk taşımak işe yarıyor. Siz de şehirde bisiklet kullanırken nelere dikkat ediyorsunuz? Paylaşmak isterseniz bekliyorum.