Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Şehir Bisikletlerinde Sele Seçimi: Rahatlık mı, Performans mı?

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Şehir Bisikletlerinde Sele Seçimi: Rahatlık mı, Performans mı?

Son zamanlarda şehir içinde daha fazla bisiklet kullanmaya başladım ve sele seçiminin ne kadar önemli olduğunu fark ettim. İlk başlarda daha yumuşak bir sele tercih etmiştim, çünkü kısa mesafelerde konforlu geliyordu. Ancak uzun sürüşlerde bu yumuşak sele, zamanla rahatsızlık vermeye başladı. Sonra daha sert ve ince bir seleye geçtim, bu sefer de konforun yerini performans aldı ama yine de tam memnun kalmadım.

Sizce şehir bisikletlerinde sele seçimi yaparken hangi kriterlere dikkat etmek gerekiyor? Rahatlık mı, yoksa performans mı öncelikli olmalı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Siz nasıl bir yol izliyorsunuz?

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 1, Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri