Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Kan Sonuçlarım Çıktı ve Yüksek Kolestrol

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Puan 18
Çözümler 0
Merhaba, uzun zamandır antrenman yapamıyordum üzerinde çalıştığımız bir projeden dolayı ve son dönemlerde halsizlikten şikayetçi olmaya başladım.

İki gün önce kan vermiştim, muayene oldum. Bugün çıkan kan sonuçlarında ise doktorumun dediği gibi “yüksek kolestrol ve karaciğerde yağlanma” olasılığı çıkmış. Spor salonunda üyeliğim vardı, sabah ilk işim direkt kardiyoya başlamak olacak :)

Gelecek planlaması yapıp projeye kafa yorarken bu sefer ciddi anlamda sağlıktan olacağım. Boyum 1.87 ve kilom 96 civarında. Bisikleti sattığım dönemde 80 kiloydum. Bir buçuk yıl içerisinde 16 kilo almışım :) yarından itibaren sıkı diyet ve sıkı antrenmana başlayacağım. Bu arada alkolden kesinlikle uzak durmamı söyledi. En büyük etkeni alkolmüş.

olur o kadar kilo, verirsin geri.

olur o kadar kilo, verirsin geri.
Pazartesi tekrar başlayacağım. Evimde yarım tonluk akvaryum vardı balıklarla beraber gönderdim bugün, pazartesi spora başlayacağım. Bir de internetim gitti dört gündür yoktu, çok düşük mbps alıyorum şu an. Yanlış yerden hat almışlar :)

geçmiş olsun
düzenli hayata geçiş yapmalısın acilen

geçmiş olsun
düzenli hayata geçiş yapmalısın acilen
Geçtiğimiz hafta itibari ile direkt geçiş sağladım :) muhtemelen 2 kilo vermişimdir. Güzel kardiyo ve sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri