Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Hangi yol bisikletini almalıyım?

5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

AcemiPedal

Kullanıcı
Puan 0
Çözümler 0
Selamlar herkese sitenin açıldığını duyduğum an damladım. Şu an carraro sportive serisi bisikletim var ve yol bisikletine geçmek istiyorum. Elbette bu geçiş süresinde sportive bisikletim kalacak, birçok yere giderken kullanıyorum ve fazlasıyla işimi görüyor.

Başlangıç olarak hangi grup seti tavsiye edersiniz? Karbon, alüminyum, çelik vs. bunlardan hangisini tavsiye edersiniz? Boyum 1.90 kilom 80 ve hangi ölçüde bisiklet almalıyım? Bu konuda bilgilendirebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkür ederim.

İlk yazacağınız kriter bütçeniz. Bütçenizi yazın gerisine bakarız.

İlk yazacağınız kriter bütçeniz. Bütçenizi yazın gerisine bakarız.
Özür dilerim hocam bütçe belirtmemişim, şu an kenarda 70 bin lira param var. Bu ayın maaşını aldığımda net 90 bin liram var diyebilirim. Şehir bisikletimde kullandığım kaskı, gözlüğü falan kullanırım fakat tayt, ayakkabı falan gerekiyor onlarıda daha sonra alırım sanırım.

Bisiklet bence alabileceğiniz fiyat performans ürünü . Arkadaşım kullanıyor gayet memnun. Tümleşik karbon gidon, karbon jantlar r7000 mekanik set ile uygun kadro boyunu bulursanız biçilmiş kaftan.

Gayet güzel duruyor hocam teşekkür ederim. Ultegra grup setliler var aslında bütçeme göre ikinci el fakat onlar bana fazla profesyonel kaçar diye düşünüyorum.

Gayet güzel duruyor hocam teşekkür ederim. Ultegra grup setliler var aslında bütçeme göre ikinci el fakat onlar bana fazla profesyonel kaçar diye düşünüyorum.
Yani profesyonellikten kastınız nedir bilmiyorum ama bu bir hobi ne kadar bütçe ayırırsanız zevkini o kadar çıkartırsınız. Ultegra-105 çok ahım şahım farklar içermiyor.

Yol bisikletlerinde tercihim hep aero kadro olmuştur, fazla tırmanışçı değilim aslında haftanın bir günü erciyese tırmanmak olursa oluyordu. Onun haricinde gideceğimiz il ve ilçeler hep düz.

Merhaba
Trek Emonda SL5 disc (2022 model) hakkında ne düşünüyorsunuz? 100 bin tl civarı alınır mı?
Çok teşekkürler.

Merhaba
Trek Emonda SL5 disc (2022 model) hakkında ne düşünüyorsunuz? 100 bin tl civarı alınır mı?
Çok teşekkürler.
Ağırlık 9 kg. Tam bir tırmanış kadrosu.Üzerindeklerle oyanarsanız 8kg ın altına iner. Güzel bir bisiklet.Üstüne konuşmaya gerek yok.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 1, Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri