okutan
Yönetici
- Mesleğiniz
- Otomasyon
- Bisiklet Markası
- Giant
- Bisiklet Türü
- Yol Bisikleti
Selamlar ahali,
TikTok’ta gezinirken karşımıza o kadar iyi editler, tarifler ya da mizahi videolar çıkıyor ki, bunları bazen telefonumuza veya bilgisayarımıza kaydedip saklamak ya da arkadaşlarımıza doğrudan göndermek istiyoruz. Ancak TikTok’un kendi "Kaydet" özelliğini kullandığınızda, videonun üzerinde sürekli sağa sola zıplayan o sinir bozucu TikTok logosu (filigran) ve kullanıcı adı kalıyor.
Bu durum hem videonun estetiğini bozuyor hem de videoyu başka bir platformda paylaşırken algoritma engeline takılmasına sebep oluyor. Bugün, herhangi bir program veya uygulama indirmeden, hem telefondan hem bilgisayardan tamamen ücretsiz ve filigransız (HD) TikTok videosu indirmeyi adım adım, görsellerle anlatıyorum.
Bu yöntem için App Store veya Google Play'den cihazınıza ekstra bir şey yüklemenize gerek yok. Tek ihtiyacımız olan şey videonun linki ve tarayıcınız.
Oyla
TikTok’ta gezinirken karşımıza o kadar iyi editler, tarifler ya da mizahi videolar çıkıyor ki, bunları bazen telefonumuza veya bilgisayarımıza kaydedip saklamak ya da arkadaşlarımıza doğrudan göndermek istiyoruz. Ancak TikTok’un kendi "Kaydet" özelliğini kullandığınızda, videonun üzerinde sürekli sağa sola zıplayan o sinir bozucu TikTok logosu (filigran) ve kullanıcı adı kalıyor.
Bu durum hem videonun estetiğini bozuyor hem de videoyu başka bir platformda paylaşırken algoritma engeline takılmasına sebep oluyor. Bugün, herhangi bir program veya uygulama indirmeden, hem telefondan hem bilgisayardan tamamen ücretsiz ve filigransız (HD) TikTok videosu indirmeyi adım adım, görsellerle anlatıyorum.
Programsız TikTok Videosu Nasıl İndirilir? (3 Adımda)
Bu yöntem için App Store veya Google Play'den cihazınıza ekstra bir şey yüklemenize gerek yok. Tek ihtiyacımız olan şey videonun linki ve tarayıcınız.Adım 1: Videonun Bağlantısını (Linkini) Kopyalayın
Öncelikle TikTok uygulamasını açın ve indirmek istediğiniz videonun sağ alt tarafında bulunan "Paylaş" (Ok işareti) butonuna basın. Açılan menüden "Bağlantıyı Kopyala" seçeneğine tıklayın. Link panoya kopyalanacaktır.Adım 2: Çevrimiçi İndirme Sitesine Giriş Yapın
İnternet tarayıcınızı (Safari, Chrome vb.) açın ve bu işi ücretsiz yapan güvenilir platformlardan birine girin. En popüler ve stabil çalışanlar:- Snaptik (snaptik.app)
- SSSTik (ssstik.io)
Adım 3: Filigransız Seçeneği Seçerek Videoyu Kaydedin
Sistem videoyu saniyeler içinde işleyecek ve karşınıza indirme seçenekleri çıkaracaktır. Burada yazan "Filigransız", "Without Watermark" veya "HD" butonlarından birine tıklayın.- iOS (iPhone) Kullanıcıları İçin Küçük Not: Butona bastığınızda Safari "Bu dosyayı indirmek istiyor musunuz?" diye sorar. "İndir" dedikten sonra sağ üstteki mavi ok işaretine basarak videoyu "Dosyalar" uygulamasına kaydedebilir, oradan da galerinize aktarabilirsiniz. Android kullanıcılarında ise video doğrudan galeriye (Downloads klasörüne) düşer.
Forum Ahalisinin Dikkat Etmesi Gereken Hayati İpuçları
- Gizli Hesapların Videoları İndirilemez: Linkini kopyaladığınız hesap gizli bir hesapsa (sadece takipçilerinin görebileceği şekildeyse), bu üçüncü parti web siteleri TikTok sunucularına erişemez ve "Video bulunamadı" hatası verir. İndirmek istediğiniz videonun halka açık (kamuya açık) bir hesaptan olduğundan emin olun.
- Sitelere Asla Şifre Vermeyin: Bu indirme sitelerini kullanırken sizden kesinlikle TikTok şifreniz, kullanıcı adınız veya herhangi bir kişisel bilginiz istenmez. Eğer girdiğiniz site "Devam etmek için TikTok ile giriş yap" diyorsa o site sahtedir (phishing), hemen sekmeyi kapatın.
- Telif Haklarına Saygı: Logosuz indirdiğiniz videoları kendi sosyal medya hesaplarınızda (Instagram Reels, YouTube Shorts vb.) paylaşırken, emeğe saygı açısından videonun orijinal sahibini açıklama kısmına etiketlemeyi unutmayın. Bu hem etik bir kuraldır hem de hesabınızın telif cezası almasını engeller.