Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Bisiklet Zincirinin Ömrünü Nasıl Uzatabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Puan 18
Çözümler 0
Bisiklet Zincirinin Ömrünü Nasıl Uzatabilirim?

Merhaba arkadaşlar! Son zamanlarda bisikletimin zinciriyle ilgili küçük bir sorun yaşıyorum. Biraz ses yapmaya başladı ve açıkçası bu beni biraz tedirgin ediyor. Zincirin ömrünü uzatmak için neler yapmam gerektiği konusunda biraz araştırma yaptım ama yine de sizlerin tecrübelerine güveniyorum.

Genelde her sürüşten sonra temizlemeye çalışıyorum ama acaba doğru mu yapıyorum emin değilim. Yağlama konusunda da farklı öneriler duydum, kimisi her hafta diyor, kimisi ayda bir yeterli diyor. Sizce hangisi daha doğru? Ayrıca, zinciri temizlerken hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Önerdiğiniz bir marka veya ürün var mı?

Hadi biraz bilgi paylaşalım, belki bu konuda yalnız olmadığımı görmek iyi gelir. Teşekkürler!

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri