Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Bisiklet Sele Ayarı ve Uzun Sürüşlerde Oluşan Rahatsızlıklar

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Bisiklet Sele Ayarı ve Uzun Sürüşlerde Oluşan Rahatsızlıklar

Geçen hafta sonu, uzun bir bisiklet turuna çıktım ve fark ettim ki sele ayarımda bir sorun var. Başlangıçta her şey yolunda gibiydi ama birkaç saat sonra ciddi bir rahatsızlık hissetmeye başladım. Aslında seleyi oldukça dikkatli ayarlamıştım ama uzun sürüşlerde bu tür sorunlar yaşamak normal mi? Sele yüksekliği mi, açısı mı yoksa başka bir ayarda mı hata yapıyorum, emin değilim.

Sizce sele ayarını yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor? Uzun sürüşlerde rahatlık için başka ne gibi önlemler alıyorsunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü bir dahaki sefere daha konforlu bir sürüş yapmak istiyorum.

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri