Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Bisiklet Lastik Basıncı: Ne Kadar Önemli?

5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Bisiklet Lastik Basıncı: Ne Kadar Önemli?

Geçen gün bir arkadaşla bisiklet sürerken lastik basıncının ne kadar önemli olduğunu fark ettim. Aslında, bu konuyu hiç bu kadar derinlemesine düşünmemiştim. Bisikletimin lastikleri biraz inik gibiydi ve sürüş sırasında daha fazla efor sarf ettiğimi hissettim. Daha sonra lastikleri kontrol ettim ve gerçekten de önerilen basınç seviyesinin oldukça altındaydılar.

Sizce lastik basıncı sürüş kalitesini ne kadar etkiliyor? Benim gibi bu konuyu ihmal eden var mı? Özellikle uzun turlarda ya da farklı zeminlerde, basınç ayarının nasıl fark yarattığını deneyimleyenler var mı? Bu konuda deneyimlerinizi ve önerilerinizi duymak isterim. Belki de doğru basınç ayarlarıyla çok daha keyifli sürüşler yapabiliriz. Ne dersiniz?

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 0, Üye: 0, Ziyaretçi: 0)

Geri