Bisiklet Forum

Topluluğumuzun bir parçası olmak için hemen ücretsiz hesabını oluştur! Üye olduğunda kendi konularını açabilir, paylaşımlara yanıt verebilir ve diğer üyelerle özel mesaj yoluyla doğrudan iletişime geçebilirsin.

• Amacımız; bilgi paylaşımının, dostluğun ve saygının ön planda olduğu, her seviyeden bisikletçinin kendini rahatça ifade edebileceği bir ortam sunmaktır. İster ilk bisikletini alan biri olun, ister yıllardır pedal çeviren deneyimli bir sürücü… Burada herkesin anlatacak bir hikâyesi, paylaşacak bir bilgisi ve keşfedecek yeni yolları vardır. Bu sekmeyi bir daha görmemek üzere kapatabilirsiniz.

Bisiklet Fren Balatalarım Çok Çabuk Tükeniyor, Neden Olabilir?

5,00 yıldız
1 Değerlendirme - Değerlendirenler

Bicycle

Moderatör
Puan 0
Çözümler 0
Bisiklet Fren Balatalarım Çok Çabuk Tükeniyor, Neden Olabilir?

Son zamanlarda bisikletimin fren balatalarının çok çabuk tükendiğini fark ettim. Normalde daha uzun süre dayanmaları gerekiyordu ama son birkaç ayda iki kez değiştirmek zorunda kaldım. Bu durumu yaşayan başka var mı?

Kendi sürüş tarzımı düşündüm; belki çok sık fren yapıyorum ya da yanlış bir fren tekniği kullanıyorum. Ancak, başka bir sorun olabileceğini de düşünüyorum. Belki de balata kalitesi ya da bisikletin genel ayarlarıyla ilgili bir durum vardır.

Sizce bu durumun sebebi ne olabilir? Fren balatalarının ömrünü uzatmak için neler yapıyorsunuz? Herhangi bir tavsiyeniz varsa çok sevinirim. Teşekkürler!

Konuyu Okuyanlar (Toplam: 1, Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Geri